mar., 20 apr. | Ploiești

Caragiale Ajută!

Consiliul Școlar al Elevilor CNILC s-a decis să ajute comunitatea ploieșteană prin demararea unui proiect caritabil, pe perioada primăverii. “Caragiale ajută” are că scop strângerea de fonduri pentru sponsorizarea Centrului Social de Urgență pentru Persoane fără Adăpost.

Locația și ora

20 apr., 12:00 EEST
Ploiești, 100164,, Strada Gheorghe Doja 98, Ploiești, Romania

Despre eveniment

Surpriză!

Consiliul Școlar al Elevilor CNILC s-a decis să ajute comunitatea ploieșteană prin demararea unui proiect caritabil, pe perioada primăverii. “Caragiale ajută” are că scop strângerea de fonduri pentru sponsorizarea Centrului Social de Urgență pentru Persoane fără Adăpost. În cadrul proiectului vor avea loc multiple concursuri pregătite special pentru caragialisti, printre care șah, desen, sport și jocuri video.

Invităm cu mare drag participarea în număr cât mai mare a tuturor celor interesați!

Accesează link-ul pentru a te înscrie: https://forms.gle/b6dTTNn2s6qwiCYt5

!Menționăm că taxa de participare constă în suma de 10 lei, iar toate fondurile vor fi utilizate pentru achiziționarea de produse necesare adăpostului.

!Pentru cei care doresc să doneze în afara concursurilor organizate de liceul nostru, vă rugăm să specificați la momentul transferului "din afara școlii"

Beneficiar:

Asociația Elevilor I.L.Caragiale

IBAN:  RO97RNCB0205044874220001

!Înscrierile pentru proiectul “Caragiale ajută” se încheie în data de 03.04.2021, urmând ca activitățile să ia loc în perioada dintre cele două vacanțe de primăvară.

!Menționăm că desfășurarea activităților poate fi devansată în funcție de condițiile meteorologice și de normele în vigoare cu privire la pandemia de Covid-19.

Pentru detalii contactați: cnilcploiesti1864@gmail.com sau nr. de telefon: +40 (733) 747 359 (Anastasia Dumitru - PR)

Distribuiți acest eveniment

Consiliul Școlar al Elevilor CNILC

+40733455513

  • Facebook
  • Instagram

©2021 by CȘE CNILC. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now